To lokale ildsjæle står bag Open Air Filmvisninger i Ølstykke

To lokale ildsjæle står bag Open Air Filmvisninger i Ølstykke

For første gang nogensinde kan du opleve Open Air filmvisninger i Ølstykke.
‘Den Gamle Ridebane’ overfor Udlejre Kirke danner rammen for et par stemningsfulde filmaftener med fællesskabet i fokus.

Bag Open Air Filmvisningerne står de to lokale ildsjæle Anne Karen Ursø og Stine Müller!

Pendlerture skabte grobund for en god idé

Anne Karen og Stine har igennem flere år jævnligt “pendlet” sammen i S-toget på vej til deres respektive arbejdspladser i København. Pendlerture, hvor løst og fast er blevet vendt, og hvor de også mange gange har snakket om, at det kunne være rigtig fint, hvis der var flere fælles kulturarrangementer i Ølstykke, og de syntes begge, at det kunne være sjovt at engagere sig mere lokalt.

Corona kom og pendlerturene blev midlertidig indstillet. Det samme gjorde planerne om fællesarrangementer.

En dag faldt Anne Karen over Egedal Kommunes annoncering for projektforslag under Borgerbudgettet 2022, og hun fik lavet en ansøgning, som blev sendt afsted om hjælp til at realisere en af ideerne fra pendlerturene.

Egedal Kommune valgte at bevillige penge til Ølstykke Open Air filmarrangementet, og det er de to initiativtagere glade for.
De har udvalgt to film, som de begge er rigtig glade for, og som de håber appellerer til et bredt publikum – både yngre og ældre. Bohemian Rhapsody og Pulp Fiction. Kultfilm med god musik og godt gang i dem begge!

Filmfremvisningen kommer til at foregå på Den gamle Ridebane, midt i Ølstykke stationsby, der, som Stine beskriver: “nærmest bare ligger og venter på at blive brugt til fællesarrangementer”.

Anne Karen og Stine håber, at rigtig mange har lyst til at komme forbi ridebanen og se film og måske også nyde et glas øl fra Slangerup Bryggeri, vin eller cider fra Wine and Bubbles, kaffe fra The mobile coffee shop eller en kage fra Ølstykke bageri, som alle kommer og serverer for gæsterne.

Sæt et par store krydser i kalenderen og glæd dig til stemningsfulde sommeraftener med filmvisning, hygge og fællesskab! Torsdag den 4. august vises Bohemian Rhapsody og fredag den 5. august kan du se den legendariske Pulp Fiction.

Program:
20.00: Ankomst, musik og snacks/drikkevarer
21.00: Velkomst
21.15: Filmen starter

Sponsor: Egedal Kommune
Støtte: Cinemateket

Før filmen er du inviteret til musik og chill, hvor der også vil være mulighed for at købe øl, vand og forskellige film-snacks.

Husk at medbringe eget tæppe eller campingstol at sidde på.

Vil du vide mere om Borgerbudgettet og de enkelte projekter, så læs med på Egedal Kommunes hjemmeside her:  https://www.egedalkommune.dk/…/borgerdialog/borgerbudget