Trods en stærk anden halvleg: Nederlag i Slagelse til ØFC Kvindesenior 1

Trods en stærk anden halvleg: Nederlag i Slagelse til ØFC Kvindesenior 1

Efter to nederlag i de to forgangne kampe, inklusiv endnu en irriterende skade i sidste kamp – denne gang vores faste kantspiller, der ellers var kommet godt fra start i sæsonen, havde vi virkelig brug for lidt medgang i dagens kamp ude mod Slagelse.

Af træner Line Forsberg Andersen.

Vi vidste det ville blive svært med kun 12 mand inkl. småskader, sygdom, og

Arkivfoto: clausbirch.dk

naturligvis uden fast målmand (som jo er gældende hele sæsonen). Det blev dog ikke dagen, hvor vi fik medgang. Vi er slet ikke til stede i første halvleg, men får til trods for dette ramt overlæggeren en enkelt gang og misbruger en friløber. Vi er bagud 2-0 til pausen.

Humøret og viljen bliver dog bedre i anden halvleg, efter vi i pausen er blevet enige om at starte forfra. Vi er i anden halvleg i størstedelen af tiden boldbesiddende, duelvindende og markant farligere. Man skulle derfor ikke tro vi kom bagud med hele 4-0 i 67’ minut. Det gode spil bevares dog og Kelm får sat bolden i nettet i to omgange i hhv. 73’ og 90’ minut, hvorfor vi får pyntet på resultatet, der bliver 4-2 til Slagelse.

Den fight og boldomgang, vi havde i anden halvleg skulle have været der fra første fløjt. Med tre nederlag i træk, skal der arbejdes på det mentale og trænes godt frem mod næste kamp mod Vipperød den 26/9. Vi mærker for alvor nu, at vi er udfordret på spillertruppens størrelse med endnu en skade til skadeslisten, og har til alle kampe i september svært ved at stille med mere end 11-12 mand. Når det er sagt, ved vi alle, at der er flere point for os at hente i denne sæson, for selv når vi har været dårligst spillende eller allermest udfordret på bænken, står vi bestemt ikke tilbage med den følelse, at de andre hold er bedre end os. Det kræver blot endnu hårdere arbejde at komme tilbage på sporet. Og så ser vi frem til, at Druedal omsider er klar fra næste kamp, så har vi flere spillere til de offensive positioner, som er en mangelvare i denne sæson.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…