Troels Mylenberg styrer debatten ved politisk markedsplads på Borgertorvet

Troels Mylenberg styrer debatten ved politisk markedsplads på Borgertorvet

Politiske partier, pamfletter, bolsjer, farverige politikere, skarpe debatter og en kendt TV2-vært til at styre det hele. Sådan lyder ingredienserne når Egedal Kommune den 9. november inviterer borgere og presse indenfor til et fyrværkeri af en politisk markedsplads på kommunens rådhus.

Tirsdag den 9. november kl. 16.00 – 21.00 Mød de politiske partier på den politiske markedsplads.

Det bliver en stemningsfuld aften, hvor partierne får mulighed for at servere deres politik, komme i dialog med borgerne og fortælle dem, hvorfor de skal sætte X ved lige netop deres parti.

– Det bliver en aften, hvor demokratiet får lov at leve, hvor borgerne kommer helt tæt på politikerne og kan få svar på de spørgsmål, der måske kan afgøre, hvor de vil sætte deres kryds? Valg er jo det ypperste ved demokratiet og skal gerne være en dag, hvor vi fejrer, at vi alle er med til at bestemme, hvem der skal sidde i Byrådet, siger Mikkel Solgaard Bojsen-Møller, centerchef i center for administrativ service, der står bag arrangementet.

Markedspladsen der er placeret på borgertorvet åbner kl. 16.00 og lukker igen kl. 21.00. Og det er altså her partierne har opstillet partistande og kan komme i dialog med borgerne og uddele deres materiale og dele budskaber hele aftenen.

Valgdebatter
Samtidig med at markedspladsen er på borgertorvet, kører debatterne I byrådssalen. Der afholdes tre debatrunder i løbet af aftenen, som modereres af TV2’s anerkendte nyhedsvært Troels Mylenberg. Det giver borgerne mulighed for at gå til og fra mellem de debatter, de finder spændende, og markedspladsen.
Debatterne bliver af 45 minutters varighed og kommer til at foregå som paneldebatter med én deltager fra hvert parti. Det er ikke nødvendigvis den samme kandidat, der deltager ved alle debatterne.

Program
16:00 Markedspladsen åbner
17:30 Paneldebat: Ældre og socialt udsatte
18:15 Pause
18:35 Paneldebat: børn og unge
19:20 Pause
19:40 Paneldebat: byudvikling og bæredygtighed
20:25 Paneldebat afsluttes
21:00 Markedspladsen lukker

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…