Typiske spørgsmål og svar om Stenløse Kulturhus

Typiske spørgsmål og svar om Stenløse Kulturhus

Her kan du svar på nogle af de typiske spørgsmål vi bliver stillet omkring Stenløse Kulturhus.
Hvordan booker man et lokale?
Svar: Alle lokaler kan bookes på http://www.aktivegedal.dk/, så foreninger og større grupper kan være sikre på, at der er plads, når de kommer. Men den bærende ide med dette kulturhus er især at skabe rum til det uorganiserede fritids- og kulturliv. Så borgerne også kan benytte huset ad hoc, hvilket rigtig mange benytter sig af.
Hvilke aktiviteter kan foregå i Stenløse Kulturhus?
Svar: Alle typer af projekter og aktiviteter med et kulturelt eller socialt formål er velkomne i Stenløse Kulturhus. Dog skal det være kendetegnende for aktiviteten eller projektet, at det er et åbent arrangement for alle som ønsker at være med. Alle borgere, ildsjæle, frivillige, professionelle kunstnere, foreninger mfl. er velkomne til at byde ind med en aktivitet.
Hvordan kan vores forening få lov at være i kulturhuset?
Svar: Det lokale foreningsliv i Egedal Kommune er velkommen til at benytte Stenløse Kulturhus. Aktiviteter som planlægges af en forening er underlagt samme regler som alle andre.
”Jeg har en idé til et arrangement – hvad skal jeg gøre for at det kan afholdes i kulturhuset?”
Svar: Har du en god idé til et projekt eller et kulturet arrangement, som du gerne vil iværksætte i Stenløse Kulturhus, så kontakt kulturhuskoordinator Henriette Nordvig og få råd og vejledning.
Er alle velkomne i kulturhuset?
Svar: Ja da! Du er både velkommen som gæst, der deltager i et af husets arrangementer, eller som arrangør af en aktivitet. Hvis du deltager som gæst, skal du være opmærksom på, at visse aktiviteter kan kræve tilmelding. Foreninger og borgere med tilhørsforhold i Egedal Kommune har fortrinsret til at benytte husets faciliteter.
Hvad er et Brugerforum?
Svar: Brugerforum er en vigtig del af Stenløse Kulturhus, som afvikles ca. 4 gange om året. Brugerforum er en slags arbejdende stormøde, hvor du kan bringe dine egne idéer til projekter og aktiviteter til huset i spil.
Hvad er zoner – og hvilke zoner er der?
Svar: Stenløse Kulturhus er inddelt i forskellige tematiske zoner. Zonerne skal hjælpe brugere og besøgende med at finde sammen om fælles interesser, og derigennem være med til at skabe nye fællesskaber og nye aktiviteter. Zonerne består af en række åbne lokaler, som brugerne selv er med til at indrette efter behov og aktuel aktivitet.
Stenløse Kulturhus består af følgende zoner:
– Cafézone
– Grovværksted
– Kunsthåndværkstedszone
– Spillezone/musikzone
– Projekt- og innovationszone
– Bibliotekszone
– Store Scene (tidl. Rådhussal)
– Lille Scene (tidl. Byrådssal på 1. sal)
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kulturhuskoordinator Henriette Nordvig.
 
 
 
 
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…