Ubbely Krisecenter i Stenløse overvældede over juledonationer

Ubbely Krisecenter i Stenløse overvældede over juledonationer

Ved juletid lavede Vores Egedal et opslag om Ubbely Krisecenter i Stenløse, der søgte juledonationer til deres beboere på krisecenteret. De havde et ønske om at glæde beboerne lidt ekstra i juletiden.

Opslaget blev læst og delt mange gange og Ubbely Krisecenter resulterede i mange henvendelser og donationer.

Helle Skov fra Ubbely Krisecenter fortæller, at de alle er meget overvældet og taknemmelige for al den positive opmærksomhed, omsorg og gavmildhed der er givet fra byens gode borgere.

Der var rigtig mange, som kom med donationer i form af penge, slik/godter og sodavand legetøj/tøj m.m.

Dette betød at de kunne skabe julehygge i dagene op til jul samt på selve juledag, hvor der blev serveret god julemad, godter og julegaver til alle.

Ubbely Krisecenter er et botilbud til voldsramte kvinder og deres børn, samt hjemløse kvinder og deres børn.

Du kan læse mere om Ubbely Krisecenter på hjemmesiden: https://www.ubbelykrisecenter.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…