Ubbely Krisecenter i Stenløse søger juledonationer

Ubbely Krisecenter i Stenløse søger juledonationer

På Ubbely Krisecenter i Stenløse ønsker de at give deres beboere det allerbedste ophold. Lige nu er de ved at gøre klar til, at julemåneden kan blive hyggelig for alle deres beboere. De søger derfor gode mennesker som har lyst til at gøre en forskel for kvinder og børn her til jul i form af donationer.

Kvinder og børn, som bor på krisecenter, er rykket ud af deres vante omgivelser, ofte kun med få ejendele og en ruineret økonomi. Det er ekstra svært op til en højtid, som kan være forbundet med dårlige eller traumatiske oplevelser. Mange har ikke mulighed for at tage hjem til familie, da de lever i frygt for voldsudøver.

Vi drømmer om at kunne give vores kvinder og børn nogle mindeværdige oplevelser, som kan være med til at styrke deres selvværd og trivsel samt give dem troen på, at de kan genvinde kontrollen over deres liv og skabe en meningsfuld tilværelse uden vold. Derfor vil Ubbely gerne gøre julen til noget særligt og fylde gode minder ind i deres liv.

Ønsker du at gøre en forskel for udsatte kvinder og børn, så tager de meget gerne imod donationer eller overskudsprodukter. Det kan fx være i form af gaver, gavekort, hyggelig ting til fællesskabet, julelækkerier, biografbilletter etc. At mærke næstekærligheden fra andre betyder mere end man kan forestille sig, når man har meget lidt. Det spreder håb og glæde.

Kontakt Helle Skov på tlf. 27131710 eller mail: administration@ubbelykrisecenter.dk

Ubbely Krisecenter
Stationsvej 2B
3660 Stenløse

Hjemmeside: https://www.ubbelykrisecenter.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…