Ubbely Krisecenter i Stenløse søger juledonationer

Ubbely Krisecenter i Stenløse søger juledonationer

På Ubbely Krisecenter i Stenløse ønsker de at give deres beboere det allerbedste ophold. Lige nu er de ved at gøre klar til, at julemåneden kan blive hyggelig for alle deres beboere. De søger derfor gode mennesker som har lyst til at gøre en forskel for kvinder og børn her til jul i form af donationer.

Kvinder og børn, som bor på krisecenter, er rykket ud af deres vante omgivelser, ofte kun med få ejendele og en ruineret økonomi. Det er ekstra svært op til en højtid, som kan være forbundet med dårlige eller traumatiske oplevelser. Mange har ikke mulighed for at tage hjem til familie, da de lever i frygt for voldsudøver.

Vi drømmer om at kunne give vores kvinder og børn nogle mindeværdige oplevelser, som kan være med til at styrke deres selvværd og trivsel samt give dem troen på, at de kan genvinde kontrollen over deres liv og skabe en meningsfuld tilværelse uden vold. Derfor vil Ubbely gerne gøre julen til noget særligt og fylde gode minder ind i deres liv.

Ønsker du at gøre en forskel for udsatte kvinder og børn, så tager de meget gerne imod donationer eller overskudsprodukter. Det kan fx være i form af gaver, gavekort, hyggelig ting til fællesskabet, julelækkerier, biografbilletter etc. At mærke næstekærligheden fra andre betyder mere end man kan forestille sig, når man har meget lidt. Det spreder håb og glæde.

Kontakt Helle Skov på tlf. 27131710 eller mail: administration@ubbelykrisecenter.dk

Ubbely Krisecenter
Stationsvej 2B
3660 Stenløse

Hjemmeside: https://www.ubbelykrisecenter.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…