Udstilling i Stenløse Kulturhus

Udstilling i Stenløse Kulturhus

På min gode omvej til Stenløse Kulturhus mødte jeg journalist Lone Nyhuus, der var i fuld gang med at udsmykke Store Scene med livsbekræftende og finurlige tegninger om livet og alle mulighederne i Egedal. Billederne er fra Estates boligannoncer, hvor Henning og Merethe har ført os på tur rundt i Egedal med overskriften: “Vi kender din vej – og din gode omvej”.
Disse flotte tegninger er nu printet på lærred og udstilles i Stenløse Kulturhus, så alle kan få glæde af at kigge nærmere på de mange sjove detaljer.
Udstilling i Stenløse Kulturhus
Fra januar til juni 2015 har man i forbindelse med Estate Egedals boligannoncer i lokalavisens onsdagsudgave hver 14. dag kunnet opleve en stregtegning.
Stregtegningerne giver os et kærligt og drillende blik på hunde og mennesker i hundeskoven, trampen i pedalerne op af Ganløse bakken, sommerbadning i Buresø og meget, meget mere…
Det er tegneren Annette Carlsen og journalisten Lone Nyhuus, der har været rundt og kigge på de gode omveje, som vi mennesker i Egedal Kommune tager.
Tegningerne vil hænge i Stenløse Kulturhus sommeren over.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…