Udvalgte ældre inviteres til intimkoncert med Birthe Kjær

Udvalgte ældre inviteres til intimkoncert med Birthe Kjær

120 ældre borgere og borgere med en demenssygdom er inviteret med til en gedigen fest på Egedal Rådhus, hvor bl.a. Birthe Kjær giver koncert. Her kan de mest sårbare borgere få en tiltrængt, fælles kulturel oplevelse i kølvandet på corona-nedlukningerne.

Festdeltagere kan se frem til et brag af en fest, som både byder på intimkoncert med Birthe Kjær, snacks, drikkevarer, god stemning og De Gamle Jazzdrenge, som spiller op to gange. Transporten til og fra festen er der også sørget for, så alt de ca. 120 inviterede skal gøre er takke ja eller nej til den invitation, de har fået via deres hjemme- eller sygepleje.

En fælles oplevelse, hvor der er sørget for det hele

Festen er målrettet de borgere, der har sværest ved selv at opsøge og deltage i sociale arrangementer, og som derfor har været ekstra hårdt ramt under corona-krisen. Blandt de inviterede er bl.a. borgere med demens og deres pårørende.

Frivillige medarbejdere sørger for trygheden

Det skal være både sjovt og trygt at gå til fest, og derfor vil 25 frivillige medarbejdere fra hjemmeplejen og sygeplejen være med til arrangementet for at sørge for, at det hele forløber så sikkert og festligt som muligt, og så festdeltagerne kan få den rette hjælp undervejs.

Flere arrangementer i støbeskeen

Midlerne til festen stammer fra sommer- og erhvervspakken 2021. Efter festen er der stadig midler i Egedals pulje, og flere andre aktiviteter og arrangementer er undervejs.

Fakta

  • Festen afholdes som et lukket arrangement for de inviterede på Egedal Rådhus den 28. september 2021.
  • Midlerne stammer fra sommer- og erhvervspakken 2021, som regeringen og et bredt flertal i Folketinget har lanceret for at sætte gang i turisme- og oplevelsesøkonomien efter genåbningen.
  • Egedal Kommune har ligesom alle andre kommuner fået midler fra pakken, bl.a. til at styrke fysik og mental rehabilitering og kulturtilbud til sårbare ældre og til personer med handicap.
  • Hjemmeplejen har på baggrund af en række kriterier udvalgt de borgere, der får en invitation til festen.

Kommunen sørger for transport for alle borgerne både ud og hjem fra festen.

Pressemeddelelse
Foto: Christian Krogh

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…