Ung Egedal inviterer til foredrag med Julius Mygind om misbrug

Ung Egedal inviterer til foredrag med Julius Mygind om misbrug

Onsdag den 6. april kl. 19-20.30 inviterer Ung Egedal både unge i alderen 13-20 år og deres forældre til gratis foredrag med Julius Mygind om misbrug. Arrangementet foregår på Egedal Rådhus.

Siden 2015 har Julius holdt foredrag om sin vej ind og ud af et massivt hash- og stofmisbrug. Julius startede allerede som 14-årig med at ryge hash og drikke alkohol. Rusmidlerne gav Julius en pause fra det sociale pres, han oplevede, at omverden lagde over ham, og fra det pres han lagde over sig selv.

Særligt ønskede Julius at passe ind, hvilket resulterede i følelsen af aldrig at være god nok, pæn nok, dygtig nok eller sjov nok. Hashen og stofferne blev en flugt fra livet og resulterede i depression, social isolation og angst.

I sin hudløst ærlige fortælling sætter Julius fokus på, hvordan vi som voksne kan hjælpe de unge med at vælge rusmidlerne fra i en verden, hvor konfrontationen med hash og kokain er alle vegne. Julius henvender sig også direkte til de unge, hvor han aktivt beder dem tage stilling til, hvilke konsekvenser de valg de træffer i dag, kan have for resten af deres liv.

Efter foredraget vil Egedal Rusmiddelteam og SSP Ung Egedal besvare spørgsmål.

Tilmelding er nødvendig via linket:
https://www.ungegedal.dk/SubjectClass.aspx?guid=9efd64fab82e4d1395552a8611703130

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…