Veksø By Arrangementer er klar til søsætning af nyt tiltag

Veksø By Arrangementer er klar til søsætning af nyt tiltag

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er nu klar til søsætning af et nyt tiltag – denne gang inden for musik og sang. Det sker på Veksø Kulturkro tirsdag den 8. november 2022 med premiere på VEKSØ MUSIK & SANG.

’Vi har været så heldige at få det lokale børnekor til at stå for premiereforestillingen – et BØRNEKULTURMØDE’ siger foreningens formand, Hans-Erik Pedersen og fortsætter: ’Jeg har længe ønsket mig mere musik og sang i de dejlige lokaler på Veksø kro, som indvendigt har fået en ’make over’. Jeg er derfor glad for, at Kultur- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune betænkte idéen med et lille beløb til at starte op på.

De medvirkende på premieredagen er VEKSØ SKOLEKOR, som vil fremføre en række Uhhh-hyggelige Halloween-sange.

Cristina Dyreborg Wagner, der sammen med Mette Søholm Frahm står for VEKSØ SKOLEKOR, siger: ’Vi er glade for, at vi har fået denne mulighed for igen at synge for et publikum. Corona-nedlukninger har ramt os, så det er først nu, at vi har haft mulighed for at øve tilstrækkeligt til en lille koncert’, og lover, at der også vil være skønne fællessange, der kan synges med på.

Også EGEDAL MUSIK OG KULTURSKOLE kaster glans over premieredagen. Mikkel Benn fortæller: ’Vi har mange engagerede og kreative elever på skolen, og på dagen vil fire af vores steel pan elever spille, og filmskolens elever vil vise en kort filmproduktion.

Det er gratis og både for børn og voksne.

Begrænsede pladser:
Tilmelding på Place2Book: https://bit.ly/bornekulturmode fra 26. oktober.

 Hans-Erik Pedersen oplyser, at det næste arrangement er planlagt og vil blive afholdt torsdag den 2. februar 2023. Her vil det være Bottos Jazzband, der vil give en aftenkoncert.

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er én blandt Veksø Bys 18 foreninger og står for Sankt Hans-bål og børnenes juletræsfest i Veksø.  For 4 år siden oprettede foreningen VEKSØ VINKLUB, som har fået stor medvind med nu 70 medlemmer.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…