Veksø By Arrangementer er klar til søsætning af nyt tiltag

Veksø By Arrangementer er klar til søsætning af nyt tiltag

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er nu klar til søsætning af et nyt tiltag – denne gang inden for musik og sang. Det sker på Veksø Kulturkro tirsdag den 8. november 2022 med premiere på VEKSØ MUSIK & SANG.

’Vi har været så heldige at få det lokale børnekor til at stå for premiereforestillingen – et BØRNEKULTURMØDE’ siger foreningens formand, Hans-Erik Pedersen og fortsætter: ’Jeg har længe ønsket mig mere musik og sang i de dejlige lokaler på Veksø kro, som indvendigt har fået en ’make over’. Jeg er derfor glad for, at Kultur- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune betænkte idéen med et lille beløb til at starte op på.

De medvirkende på premieredagen er VEKSØ SKOLEKOR, som vil fremføre en række Uhhh-hyggelige Halloween-sange.

Cristina Dyreborg Wagner, der sammen med Mette Søholm Frahm står for VEKSØ SKOLEKOR, siger: ’Vi er glade for, at vi har fået denne mulighed for igen at synge for et publikum. Corona-nedlukninger har ramt os, så det er først nu, at vi har haft mulighed for at øve tilstrækkeligt til en lille koncert’, og lover, at der også vil være skønne fællessange, der kan synges med på.

Også EGEDAL MUSIK OG KULTURSKOLE kaster glans over premieredagen. Mikkel Benn fortæller: ’Vi har mange engagerede og kreative elever på skolen, og på dagen vil fire af vores steel pan elever spille, og filmskolens elever vil vise en kort filmproduktion.

Det er gratis og både for børn og voksne.

Begrænsede pladser:
Tilmelding på Place2Book: https://bit.ly/bornekulturmode fra 26. oktober.

 Hans-Erik Pedersen oplyser, at det næste arrangement er planlagt og vil blive afholdt torsdag den 2. februar 2023. Her vil det være Bottos Jazzband, der vil give en aftenkoncert.

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er én blandt Veksø Bys 18 foreninger og står for Sankt Hans-bål og børnenes juletræsfest i Veksø.  For 4 år siden oprettede foreningen VEKSØ VINKLUB, som har fået stor medvind med nu 70 medlemmer.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…