Veksø By Arrangementer er klar til søsætning af nyt tiltag

Veksø By Arrangementer er klar til søsætning af nyt tiltag

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er nu klar til søsætning af et nyt tiltag – denne gang inden for musik og sang. Det sker på Veksø Kulturkro tirsdag den 8. november 2022 med premiere på VEKSØ MUSIK & SANG.

’Vi har været så heldige at få det lokale børnekor til at stå for premiereforestillingen – et BØRNEKULTURMØDE’ siger foreningens formand, Hans-Erik Pedersen og fortsætter: ’Jeg har længe ønsket mig mere musik og sang i de dejlige lokaler på Veksø kro, som indvendigt har fået en ’make over’. Jeg er derfor glad for, at Kultur- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune betænkte idéen med et lille beløb til at starte op på.

De medvirkende på premieredagen er VEKSØ SKOLEKOR, som vil fremføre en række Uhhh-hyggelige Halloween-sange.

Cristina Dyreborg Wagner, der sammen med Mette Søholm Frahm står for VEKSØ SKOLEKOR, siger: ’Vi er glade for, at vi har fået denne mulighed for igen at synge for et publikum. Corona-nedlukninger har ramt os, så det er først nu, at vi har haft mulighed for at øve tilstrækkeligt til en lille koncert’, og lover, at der også vil være skønne fællessange, der kan synges med på.

Også EGEDAL MUSIK OG KULTURSKOLE kaster glans over premieredagen. Mikkel Benn fortæller: ’Vi har mange engagerede og kreative elever på skolen, og på dagen vil fire af vores steel pan elever spille, og filmskolens elever vil vise en kort filmproduktion.

Det er gratis og både for børn og voksne.

Begrænsede pladser:
Tilmelding på Place2Book: https://bit.ly/bornekulturmode fra 26. oktober.

 Hans-Erik Pedersen oplyser, at det næste arrangement er planlagt og vil blive afholdt torsdag den 2. februar 2023. Her vil det være Bottos Jazzband, der vil give en aftenkoncert.

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er én blandt Veksø Bys 18 foreninger og står for Sankt Hans-bål og børnenes juletræsfest i Veksø.  For 4 år siden oprettede foreningen VEKSØ VINKLUB, som har fået stor medvind med nu 70 medlemmer.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…