Veksø Musik & Sang inviterer til Happy Jazz med Bottos Jazz Band på Veksø Kro

Veksø Musik & Sang inviterer til Happy Jazz med Bottos Jazz Band på Veksø Kro

VEKSØ BY ARRANGEMENTER indbyder i en kold, mørk og våd vinter med lave temperaturer indendørs til et festligt arrangement på Veksø kro – også med mulighed for spisning. Det sker torsdag den 2. februar 2023 på Veksø Kro.

’Veksø Musik & Sang havde premiere den 8. november, hvor Veksø Skolekor og Egedal Musik og Kulturskole stod for et forrygende BØRNEKULTURMØDE’, siger foreningens formand, Hans-Erik Pedersen og fortsætter:

’Programmet er:

  • 18,00: Servering af en lækker Chili Con Carne
  • 19,00: Bottos Jazz Band spiller traditionel jazz, Dixieland og Swing

Prisen er for koncert/mad 150 kr. og for koncert alene 65 kr.

TILMELDING: SMS og MobilePay til 4057 3042 senest 26. januar (begrænsede pladser).

Bottos Jazz Band tog sin start i 2000 med en løbende udvikling af repertoiret. I 2010 gik bandet på scenen for første gang og begejstrede deres publikum.

Det, der kendetegner orkesteret, er en dynamisk spillestil med et repertoire, der spænder fra Traditionel Jazz, Dixieland og Swing, alt sammen under den kategori man kalder ”Happy Jazz”.

Bottos Jazz Bands syv mands besætning,spiller op med de bedste retter fra Jazzkogebogen.

VEKSØ BY ARRANGEMENTER er én blandt Veksø Bys 18 foreninger og står for Sankt Hans-bål og børnenes juletræsfest i Veksø.  For 4 år siden oprettede foreningen VEKSØ VINKLUB, som har fået stor medvind med nu 70 medlemmer.

 

 

 

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…