Veksø Sognehus fejrer 12 års fødselsdag med filosofisk STAND-UP!

Veksø Sognehus fejrer 12 års fødselsdag med filosofisk STAND-UP!

Søndag den 6. marts kl. 15.00 til 17.00 indbyder Veksø Menighedsråd til filosofisk STAND-UP i Veksø Sognehus med ordgøgleren John Engelbrecht.
John Engelbrecht er kendt som et legende menneske og er tilmed blevet kaldt “Humorens Robin Hood”, der stjæler fra de vittige og gir’ til de kedelige. Han har i sine foredrag fokus på, at det skal være sjovt og seriøst med noget at grine ad, samtidig med at der skal være noget at tænke over.
Kom og få en fornøjelige eftermiddag i godt selskab med din ægtefælle, kæreste, børn, ven, nabo eller én, du kender, som kan få glæde af et verbalt boblebad og mentalt kurbad. John Engelbrecht vil dele ud af livsglædens vitaminpiller med helligt vanvid og ild i øjnene, mens du nyder sognehusets fødselsdagslagkage.
Forinden er der gudstjeneste ved Jes Høck kl. 14.00 i Veksø Kirke, som vi håber, at du også har lyst til at deltage i, siger formanden for menighedsrådet, Hans-Erik Pedersen.
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…