Velbesøgt åbningsarrangement i Stenløse Kulturhus

Velbesøgt åbningsarrangement i Stenløse Kulturhus

Da Stenløse Kulturhus slog dørene op for første gang til åbningsarrangementet søndag d. 15. marts 2015 var det for fulde huse.

borgmester-klipperbaand

Foto: Bent R. Nielsen


Borgmester Willy Eliasen holdt tale og klippede båndet og erklærede det nye kulturhus for åbent.
Den nye frise, som er skabt af lokale kunstnere fra hele Egedal pryder nu den gamle rådhussal, som er omdøbt til Store Scene. Jens Jørgen Nygaard takkede de mange kunstnere for den flotte gave til kulturhuset.
Der var optræden med tværfløjtetrio, gymnastikpiger, folkedans, tryllekunstner, harmonikaorkester og Jens Lysdal og Hugo Rasmussen spillede.
20150315_125012

Chokoladeworkshop


20150315_130925

Contradance


bedrepsykiatri2

Bedre psykiatri


 
 
 
 
 
 
 
 
 
I kulturhusets mange lokaler var der liv og aktivitet. I husets zoner kunne man danne sig et billede af hvilke muligheder kulturhuset vil kunne lægge hus til. På åbningsdagen kunne man bl.a. finde aktiviteter fra bl.a. Bedre Psykiatri, Egedal Musikskole, Egedal Contra-dance, Ung Egedal, Østsjællands Harmonikaorkester og flere.
Buffet fra Syrien
For nogle særlige borgere var det en helt speciel dag. De nye flygtninge fra Barnekær havde haft meget travlt i dagene op til åbningen med forberedelser og tilberedning af specialiteter og syriske retter, og ved åbningen fik de nye beboere mulighed for at hilse på danskerne  og vise dem hvor og hvad de kommer fra.
I den gamle byrådssal var der dækket op med langborde med alskens lækker mad og dessert. På væggene hang billeder sponsoreret af Click i Egedal Centret, som viste alvoren af hvorfor disse mennesker er kommet til os. På billederne kunne man se ødelagte byer og hjem, børn varme sig ved et lille bål i en flygtningelejr – et billede af en smuk havneby før krigen, og et efterbillede af hvordan det nu ligger i ruiner – billeder taget på flygtningenes mobiltelefoner.
buffet-holdet

Holdet bag buffet´en på åbningsdagen.


 
De nye tilflyttere til kommunen havde et særligt budskab de gerne ville fortælle til Egedals borgere: “Vi er kommet her for at yde og at tage del i det danske samfund.”
buffet2 buffet 20150315_121001
Et velbesøgt kulturhus på åbningsdagen, som forhåbentlig fremover vil komme til at lægge hus til en masse spændende arrangementer og oplevelser.
20150315_114445

Kvickly i Egedal Centret havde sponsoreret lagkage og kaffe, som kunne nydes i caféen i kælderen.


 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…