Velbesøgt brætspilsfestival: Der blev spillet brætspil hele natten

Velbesøgt brætspilsfestival: Der blev spillet brætspil hele natten

I denne weekend løb Brætspilsfestivalen af stablen på Maglehøjskolen i Ølstykke. Endnu en gang blev det en superhyggelig weekend med masser brætspil. Også nattetimerne blev taget i brug!

Brætspilsfestival i Egedal

Foto: Joachim Lyager

Det var første gang festivalen blev afholdt fysisk efter Corona-nedlukningerne og fra arrangørernes side var der lidt nervøsitet om der ville komme lige så mange som der plejer. Den bekymring blev gjort til skamme, for der var flere end nogensinde tidligere, der viste interesse for festivalen!

Der blev spillet alt fra de tunge strategispil, til de mere lette og familievenlige spil. Lørdag under åbent hus kiggede en del familier forbi, for at spille med og for at deltage i de børnevenlige turneringer.

I spilleområdet kunne man hele weekenden høre latter og mærke den gode stemning. Man kunne nemlig som deltagere også låne masser af spil og få hjælp til reglerne. På den måde kunne man nemt lære helt nye spil meget hurtigt. Der var ingen tvivl om, at alle hyggede sig. Flere valgte sågar at tage hele natten i brug, for at få spillet mest muligt, så det var en flok meget trætte deltagere, der søndag eftermiddag forlod skolen.

Flere af deltagerne havde langt hjem. Brætspilsfestivalen havde nemlig en del deltagere fra Jylland bl.a.. fra Vendsyssel og Struer.

Arrangørerne var meget tilfredse efter et vellykket arrangement, hvor det virker til at alle har haft en rigtig god weekend.
Der er et stort ønske fra arrangørerne om at udvikle Brætspilsfestivalen med nye tiltag. Derfor modtager de meget gerne henvendelser fra folk som ønsker at bidrage med nye aktiviteter til festivalen.

Datoen for næste års brætspilsfestival er allerede sat! Sæt allerede nu kryds i kalenderen i weekenden i uge 4, det vil sige den 26.-28. januar 2024.

DUI-LEG og VIRKE i Egedal har igennem flere år arrangeret brætspilsfestival i Egedal kommune. Brætspilsfestivalen sætter fuld fokus på alt det gode brætspillet bringer, masser hygge, fællesskab, socialt samvær og meget mere. 

Brætspilsfestival i Egedal

Foto: Joachim Lyager

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…