Velbesøgt brætspilsfestival: Der blev spillet brætspil hele natten

Velbesøgt brætspilsfestival: Der blev spillet brætspil hele natten

I denne weekend løb Brætspilsfestivalen af stablen på Maglehøjskolen i Ølstykke. Endnu en gang blev det en superhyggelig weekend med masser brætspil. Også nattetimerne blev taget i brug!

Brætspilsfestival i Egedal

Foto: Joachim Lyager

Det var første gang festivalen blev afholdt fysisk efter Corona-nedlukningerne og fra arrangørernes side var der lidt nervøsitet om der ville komme lige så mange som der plejer. Den bekymring blev gjort til skamme, for der var flere end nogensinde tidligere, der viste interesse for festivalen!

Der blev spillet alt fra de tunge strategispil, til de mere lette og familievenlige spil. Lørdag under åbent hus kiggede en del familier forbi, for at spille med og for at deltage i de børnevenlige turneringer.

I spilleområdet kunne man hele weekenden høre latter og mærke den gode stemning. Man kunne nemlig som deltagere også låne masser af spil og få hjælp til reglerne. På den måde kunne man nemt lære helt nye spil meget hurtigt. Der var ingen tvivl om, at alle hyggede sig. Flere valgte sågar at tage hele natten i brug, for at få spillet mest muligt, så det var en flok meget trætte deltagere, der søndag eftermiddag forlod skolen.

Flere af deltagerne havde langt hjem. Brætspilsfestivalen havde nemlig en del deltagere fra Jylland bl.a.. fra Vendsyssel og Struer.

Arrangørerne var meget tilfredse efter et vellykket arrangement, hvor det virker til at alle har haft en rigtig god weekend.
Der er et stort ønske fra arrangørerne om at udvikle Brætspilsfestivalen med nye tiltag. Derfor modtager de meget gerne henvendelser fra folk som ønsker at bidrage med nye aktiviteter til festivalen.

Datoen for næste års brætspilsfestival er allerede sat! Sæt allerede nu kryds i kalenderen i weekenden i uge 4, det vil sige den 26.-28. januar 2024.

DUI-LEG og VIRKE i Egedal har igennem flere år arrangeret brætspilsfestival i Egedal kommune. Brætspilsfestivalen sætter fuld fokus på alt det gode brætspillet bringer, masser hygge, fællesskab, socialt samvær og meget mere. 

Brætspilsfestival i Egedal

Foto: Joachim Lyager

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…