Velbesøgt brætspilsfestival: Der blev spillet brætspil hele natten

Velbesøgt brætspilsfestival: Der blev spillet brætspil hele natten

I denne weekend løb Brætspilsfestivalen af stablen på Maglehøjskolen i Ølstykke. Endnu en gang blev det en superhyggelig weekend med masser brætspil. Også nattetimerne blev taget i brug!

Brætspilsfestival i Egedal

Foto: Joachim Lyager

Det var første gang festivalen blev afholdt fysisk efter Corona-nedlukningerne og fra arrangørernes side var der lidt nervøsitet om der ville komme lige så mange som der plejer. Den bekymring blev gjort til skamme, for der var flere end nogensinde tidligere, der viste interesse for festivalen!

Der blev spillet alt fra de tunge strategispil, til de mere lette og familievenlige spil. Lørdag under åbent hus kiggede en del familier forbi, for at spille med og for at deltage i de børnevenlige turneringer.

I spilleområdet kunne man hele weekenden høre latter og mærke den gode stemning. Man kunne nemlig som deltagere også låne masser af spil og få hjælp til reglerne. På den måde kunne man nemt lære helt nye spil meget hurtigt. Der var ingen tvivl om, at alle hyggede sig. Flere valgte sågar at tage hele natten i brug, for at få spillet mest muligt, så det var en flok meget trætte deltagere, der søndag eftermiddag forlod skolen.

Flere af deltagerne havde langt hjem. Brætspilsfestivalen havde nemlig en del deltagere fra Jylland bl.a.. fra Vendsyssel og Struer.

Arrangørerne var meget tilfredse efter et vellykket arrangement, hvor det virker til at alle har haft en rigtig god weekend.
Der er et stort ønske fra arrangørerne om at udvikle Brætspilsfestivalen med nye tiltag. Derfor modtager de meget gerne henvendelser fra folk som ønsker at bidrage med nye aktiviteter til festivalen.

Datoen for næste års brætspilsfestival er allerede sat! Sæt allerede nu kryds i kalenderen i weekenden i uge 4, det vil sige den 26.-28. januar 2024.

DUI-LEG og VIRKE i Egedal har igennem flere år arrangeret brætspilsfestival i Egedal kommune. Brætspilsfestivalen sætter fuld fokus på alt det gode brætspillet bringer, masser hygge, fællesskab, socialt samvær og meget mere. 

Brætspilsfestival i Egedal

Foto: Joachim Lyager

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…