Velkommen til Astershelvede! Familien Flindt er klar igen med gys i Smørum

Velkommen til Astershelvede! Familien Flindt er klar igen med gys i Smørum

For Familien Flindt er Halloween ligesom julen er for mange andre. De ELSKER den, og er gået all-in på at skabe uhygge på adressen Astershaven 283 i Smørum. Her skræmmer de naboer og besøgende med alverdens skrækkeligheder – og i år er ingen undtagelse!

Et kig på postkassen fortæller, at her bor en skræmmefamilie… 🙂

Det startede i det små i 2014, og siden har det udviklet sig ret gevaldigt. Nogle vil nok sige, at Halloween hos Familien Flindt er gået over gevind! På samme måde som besøgstallet af folk, der i to uger op til halloween forventningsfulde slår vejen forbi matriklen. Hvad har familien mon fundet på i år? 🙂

Hvert år er en helt ny “scene” og det er en ny oplevelse fra år til år, men der er stadig kendte personligheder, der går igen. skelettet Tove, edderkoppen Andrea, det afhuggede hoved Kaj og de andre kendte skræmmefigurer på adressen får nye placeringer og omgivelser.

I år kan besøgende også glæde sig til at sige hej til endnu en personlighed. Mitch i egen høje person, som er nyeste skud på stammen – 3.60 meter høj.

En vaskeægte skræmmefamilie

Sådan startede det i 2014. Der er sket en del siden.

Familien består af de to børn Bella på 10 og Benjamin på 6 og mor Lotte og far Kasper. Børnene er vokset op med deres forældres skøre påfund, og er vant til det. De elsker også halloween og hvad det medfører, og har i årenes løb også haft både børnehave og skoleklasse på besøg.

Lotte fortæller, at hun og Kasper var lidt i tvivl om hvordan deres børn ville blive påvirket af deres tossede påfund, f.eks. med nattesøvnen, særligt da de var mindre, når der rent faktisk var en masse monstre & spøgelser “under deres seng” – men det har ikke været et problem, og de er vist efterhånden blevet godt hærdet for gys!

Benjamin synes det er sjovt, at gå ind i skuret alene i mørke med skeletter omkring sig, og Bella siger hver år, at det skal være mere uhyggeligt.

Halloween på ønskesedlen

For familien er halloween blevet en sjov begivenhed og hobby. Noget de er sammen omkring.  Allerede i august begynder planlægningen til årets tema og udsmykning.

Det smitter også af på far Kaspers ønskeliste, som altid indeholder halloween ting – både under juletræet og til fødselsdag. Der kommer hvert år nye ting til den efterhånden store samling af skræmme-sager.

For at gøre det mere børnevenligt, har familien givet de fleste af deres “personligheder” navne:
Skelettet i gyngestolen hedder Tove, kæmpeedderkoppen hedder Andrea, det afhuggede hoved hedder Kaj og og den hviskende dame i hjørnet hedder Lisa osv. Så er det lidt mere spiseligt, når de små lige tøver.

Er du vild med et godt gys og elsker du halloween, så kan vi på det varmeste anbefale, at kigge forbi Astershaven 283 i Smørum til et godt gys! Det er muligt frem til den 31. oktober, og den 29. og den 31. oktober er der skruet max. op for alle gyselighederne! 

Du kan læse mere og følge med på Facebooksiden “Gys i Smørum”: https://www.facebook.com/gysismoerum

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…