Velkomsthilsen og ”goodiebag” til nye borgere

Velkomsthilsen og ”goodiebag” til nye borgere

Egedal Kommune ønsker, at nye borgere skal føle sig velkommen til kommunen. Kommunen har lavet en goodiebag som bl.a. byder på en malebog med lokale motiver, en frøpose og billetter til kulturoplevelser

Egedal Kommune lancerer et nyt koncept for at give tilflyttere til kommunen en god start på det nye liv i Egedal. I pakken, som tilflytterne kan hente på deres lokale bibliotek, er bl.a. en malebog for både børn og voksne, med billeder af de smukke landskaber, forskellige vartegn, lokale destinationer og de interessante bygninger. Altså kendetegn der er værd at besøge for at opsnuse kommunens historie mv.

Borgerne får også en særlig frøblanding, ”Egedal-blandingen”, som kommunen har fået specielt udviklet for at øge den samlede biodiversitet i kommunen. På sigt følger flere ting til velkomstpakken, bl.a. billetter til kulturoplevelser, busture og hilsner fra det lokale erhvervsliv. Busserne holder dog stille og afventer en bedre corona-situation.

Velkomstpakken skal give vores nye borgere et tilhørsforhold til de unikke lokalområder. Samtidig får man mulighed for at mødes med andre i samme situation og få nye venskaber.

Kommunen har gennem de seneste år oplevet vækst i indbyggertallet, og det nye initiativ skal give tilflyttere et godt grundlag for at knytte sig til deres lokalområde og en mulighed for at blive en del af fællesskabet på tværs af kommunens i alt 17 bysamfund.

En gang om måneden sender borgmesteren et velkomstbrev ud til de borgere, der er flyttet til kommunen i løbet af måneden. Brevet lander i borgernes e-Boks og informerer bl.a. om kommunens mange tilbud og muligheder og opfordrer til at følge med og bidrage på de sociale medier med #mitegedal. Brevet blev sendt for første gang i juni måned, hvor 1003 nye borgere modtog brevet. Siden da er flere kommet til, så der i alt fra 1. januar til 1. oktober er flyttet 1538 nye borgere over 18 år til Egedal og altså har modtaget et brev fra borgmesteren.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden