Velværemessen kommer til at byde på det hele….

Velværemessen kommer til at byde på det hele….

Arrangør Annette Geil Hansen glæder sig over stor interesse for Velværemessen for krop og sjæl, der finder sted i Ølstykke Hallen d. 21. og 22. november 2015.
Der tegner sig et billede af at det bliver en messe, der kommer til at byde på hele den brede palette af hvad man forbinder med velvære for krop og sjæl. Allerede nu, et halvt år før messen, kan Annette nævne masser af spændende udstillere indenfor bl.a. massage, psykoterapi, skønheds- og wellnessbehandling, clairvoyance, håndlæsning og tarotkort, blindtegning, træning og vægttab for blot at nævne nogle. Der vil simpelthen være noget for enhver smag, og masser af muligheder for gode oplevelser.
Anette fortæller:

“De tilmeldte til messen har været rigtig positive og er klare til at gøre det hyggeligt med konkurrencer, foredrag og smagsprøver – alt for at det skal blive en kanon messe – og messen er blevet modtaget godt i nærområdet så det glæder mig rigtig meget som messearrangør at skulle lave et arrangement som har fået denne modtagelse.”

På messen vil der også komme en kategori “Markedspladsen” som f.eks. kan byde på særlig lækker chokolade, honning eller andet, som også skaber nydelse. Denne markedsplads vil kun blive lavet med få pladser – og der er stadig ledige pladser.
Alle sejl er sat til god jule Velværemesse for krop og sjæl til november – Sæt allerede nu kryds i kalenderen!
Kontakt: Annette Geil Hansen,
Mail: aigh69@hotmail.com
Kunne du tænke dig at være med som udstiller på velværemessen, så følg med her:
https://www.facebook.com/events/1434608276832722/

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…