Vil du gerne i gang med at løbe? Hav det sjovt og hold motivationen ved at løbe med andre.

Vil du gerne i gang med at løbe? Hav det sjovt og hold motivationen ved at løbe med andre.

Vil du allerede nu sikre dig at gennemføre nytårsfortsættet om at blive en sundere og gladere udgave af dig selv, så sæt kryds i kalenderen d. 7. januar 2015.
Run4Fun starter begynder gruppe Onsdag d. 7. januar 2015 kl. 17.30 med start fra Stengårdsskolens parkeringsplads.
Der vil være et nyt begynderhold samt et etableret 10+km hold. Begynderholdet vil starte helt fra bunden!! – det vigtigste er, at vi får rørt benene lidt, så vi får varmen. Der vil ikke blive lagt vægt på km. eller tid. Vi vil dog være ude ca. 1 time. De første par gange vil vi lægge vægt på at lære hinanden at kende. Der vil være intro før hvert løb samt fælles opvarmning.
Er du ikke allerede “medlem” af facebookgruppen Run4Fun Egedal – så skynd dig at blive medlem. Her har du også mulighed for at finde løbepartnere til dine andre ture. 
Run4Fun lægger vægt på det sociale med løb i fokus. Vi skal have det sjovt og der er plads til alle. Lad ikke vejret være en forhindring, men tag det som en udfordring og gør det sammen med Run4Fun – en “løbeklub” der bringer dig FREM.
Løbehilsner fra Run4Fun Egedal

Læs vores første beskrivelse af Run4Fun her: https://voresegedal.dk/et-nyt-initiativ-i-egedal-har-set-dagens-lys-run4fun-egedal/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…