Konkurrence: Vind en mark og 50.000 kr. til at realisere dit projekt.

Konkurrence: Vind en mark og 50.000 kr. til at realisere dit projekt.

Mangler du plads til at udføre dit projekt?
Så deltag i konkurrencen om at vinde en mark på 2 hektar i Egedal, 50.000 kr til at realisere ideen og en hotline til en embedsmand.
Vind en mark er en åben konkurrence i forbindelse med Afsnit I 2015 i Egedal, hvor alle virksomheder, foreninger, kunstnere, idémagere, borgergrupper, institutioner i og udenfor kommunen kan deltage i konkurrencen.
Afsnit I og Egedal Kommune ønsker med ”Vind en mark”-konkurrencen at se bud på, hvilket liv man kan forestille sig i en fremtidig by.
I udvælgelsen af projekter vil fokus være på indhold, kommende byliv, aktivitet og fællesskaber – alt det som arkitekter, byplanlæggere og politikere ikke kan bygge sig til, men som opstår, når initiativrige mennesker får plads og muligheder: Alternative legepladser, grønne kollektiver, nye sportsaktiviteter, et udendørs forstadsuniversitet, en ny form for spejderlejr, en levende kunstudstilling, en ny musikfestival eller en frisbee-golf-bane.
Det er dig selv der sætter grænserne for projektet og Afsnit I og Egedal Kommune er klar på det meste, så længe det kommer den brede offentlighed til gode.
Der er deadline den 5. november på ansøgninger til konkurrencen og den 14. november holder vi Bootcamp på Afsnit I hvor vinderen kåres.
Stil spørgsmål til konkurrencen på facebook-eventet: www.facebook.com/events/884443674980762/
Tilmeld din ide på www.afsniti.dk/vindenmark

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden