Willy Eliasen åbner Egedals Perler-stafetten på EgedalForum

Willy Eliasen åbner Egedals Perler-stafetten på EgedalForum

Denne historie er gammel, men jeg bliver stadig varm når jeg læser den. Egedals Perler-stafetten var en idé jeg fik da jeg havde været i gang i meget kort tid. Jeg tog kontakt med daværende borgmester og indviede ham i min idé og opfordring, som han imødekommende tog imod. Tak Willy!

April 2014:
Vi kan med stolthed fortælle, at Willy Eliasen har sagt ja til at åbne EgedalForums nye tiltag “Egedals Perler-stafetten”.

Stafetten går ud på, at udbrede kendskabet til alle de skønne “perler” vi har i Egedal og dele vores kendskab til de gode steder med hinanden.

EgedalForum vil gerne inspirere til ture i vores eget lokalområde –  og hvad er mere inspirerende end at høre andres bud på skønne steder.

Perlen behøver ikke at være et stort og forkromet sted, men kan også bare være en lille plet, hvor lyset falder på en helt bestemt måde, bænken hvor man kan sætte sig og nyde udsigten…. eller noget helt tredje. Idéen er at vi skal lære vores lokalområde meget bedre at kende i denne stafet.

Willy Eliasen har lovet at åbne stafetten med hans bud på Egedals perler og give stafetten videre til en anden spændende person, så glæd dig – kommer snart her på siden.